Yhdistyksen ylimääräinen kokous 2020

Tervetuloa Trikkaus ry:n ylimääräiseen kokoukseen 11.4.2020!

Kokous pidetään Tampereella Legend Trick Gymin tiloissa. Kokouksessa käsitellään mm. kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja
vahvistetaan jäsenmaksun suuruus. Asiat käsitellään yksityiskohtaisesti ja se tarjoaa mainion paikan tulla vaikuttamaan siihen, minkälaisia tapahtumia nyt tänä vuonna vielä järjestetään. Tapahtumat ovat usein vakiintuvia konsepteja, joten ne antavat samalla myös osviittaa siihen, mitä tulevina vuosina järjestetään ja millaisilla konsepteilla.

Kokouksessa käsitellään myös Trikkaus ry:n toimintatapaa ja sitä, mitä asioita yhdistys tekee niin trikkauksen kuin trikkausyhteisön eteen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästä myös kuulemaan tarkemmin siitä, miten toimintaan pääsee mukaan sekä mahdollisuuden haastaa ja kysyä Trikkaus ry:n hallitukselta asioita. Kuulemme mielellämme koko trikkausyhteisön ääntä ja haluamme, että yhdistyksemme toimii erityisesti jokaisen trikkaajan etua ajatellen koko Suomessa. Siksipä kokouskutsu ei ole pelkästään Trikkaus ry:n jäsenille! Kutsumme koko trikkausyhteisön seuraamaan kokousta.


Kokouksen arvioitu kesto on n. 1 – 2h. Kokous alkaa klo 10:00 aamulla ja kokouksen jälkeen järjestetään kokouksessa nousseiden ajatusten, sekä etukäteen ajateltujen pohdintojen perusteella WorkShop -päivä.
WorkShopeissa perinteisen trikkauksen opettelun sijaan käsitellään ja tuotetaan materiaalia, joka edesauttaa yhdistyksen hallitusta toiminnassaan, jota voidaan käyttää suoraan yhdistyksen hyväksi ja jota voidaan suoraan käyttää koko trikkausyhteisön hyväksi.

Ensimmäistä kertaa ikinä Suomessa koolle kutsutaan koko trikkausyhteisö tapahtumaan, jossa yhdessä keskustelemme ja päätämme siitä, mitä trikkauksen eteen Suomessa halutaan tehdä ja mihin lajia halutaan viedä. Koskaan ennen ei ole tarjottu samanlaista mahdollisuutta vaikuttaa kollektiivisesti yhteiseen tahtotilaan näin perustavanlaatuisella tasolla. Ei siis missään nimessä kannata jäädä kokouksesta ja WorkShopeista pois. Sekä kokous, että WorkShop -päivä ovat kaikille täysin veloituksettomia. Kokouksessa kaikilla on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta äänestystilanteessa vain yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus.
Kun olemme koko päivän huhkineet hommia trikkausyhteisön eteen, järjestetään Legend Trick Gymillä vanhat kunnon trikkaussessarit, sillä eihän trikkaajia voi koolle kutsua ilman mahdollisuutta myös trikata.

Kokouksesta ja tapahtumasta julkaistaan vielä ohjelmat ja lähetetään tarkemmat kutsut myöhemmin.

-Matti, puheenjohtaja